Ioga del so, kirtan i sanació sonora

El món revolucionari de l'afinació interna.

El Naad Yoga, o ioga del so, és el ioga dels sons interns i subtils.

Senda Ram Naad Yoga (yoga del sonido)

Kirtan

Entorn sonor per observar el que es va movent dins teu

Un cop cada 3 mesos ofereixo un Kirtan a La Seu d’Urgell. Consulta l’agenda.

També ofereixo Kirtan a empreses o particulars. Si vols fer un Kirtan al teu retir, al teu centre de ioga, o a un esdeveniment privat (com un comiat de solter/a).

Taller

Espai íntim per l'afinació emocional interna

No cal tenir experiència, ni cantar bé. Aprendràs a percebre l’emoció que acompanya al so, i la teva veu s’anirà afinant.

Ben aviat farem un taller d’afinació emocional. Subscriu-te a l’agenda per ser la primera a assabentar-te’n.

Què és el ioga del so, o Naad Ioga?

El poder sanador del so i la vibració

Hi ha diferents escoles i formes de treballar amb el ioga del so.

L’escola on m’he format, la Raj Academy del Yogi of Sound, segueix el llinatge de Guru Nanak (1469 – 1539). Utilitzem instruments especials (com la dilruba —l’instrument de la fotografia), dissenyats únicament per connectar amb el nostre interior. Són eines exclusives per sanar, ja que creen camps sonors des d’on afinar-nos i contemplar.

Què fem amb aquests instruments?

Guru Nanak va sistematitzar 60 estats d’ànim, és a dir, 60 sonoritats amb les quals afinar la psique humana davant dels reptes quotidians. Cada melodia (o Raag) crea un entorn sonor específic, que t’ajuda a ampliar el focus sobre un aspecte concret de la teva vida.

Contactar amb aquestes melodies és obrir una conversa saludable dins teu. Si hi ha algun malestar, aquesta sonoritat va obrint altres possibilitats dins teu, més compassives i respectuosos.

Com funciona?

El so està carregat d’emoció. No és el mateix sentir unes passes fortes, decidides i ràpides, que unes passes suaus i lentes. Aparentment són “només” passes, però ens poden transmetre molta informació emocional. Així mateix, cada context té la seva sonoritat. No sentim el mateix estant a una biblioteca que a un concert. Cada context s’estan donant uns estats d’ànim concrets.

Fent ús d’aquestes 60 sonoritats, en fer un Kirtan busquem crear entorns sonors que transmetin un determinat missatge emocional. Participar al kirtan, però, és senzill: només cal seure, escoltar, i observar com un espectador el que es va movent dins teu. No cal pensar, només deixar-se sentir. I, si et ve de gust, també pots cantar.

És una experiència que costa d’explicar amb paraules, s’ha de viure.

Vols rebre l'agenda amb les activitats que realitzo cada mes?

Així com, també, conceptes per entendre la filosofia i essència del ioga, i recomanacions ioguis per aplicar en la teva vida quotidiana?

Escric un email al mes amb l’agenda i alguna recomanació o concepte de la filosofia del ioga. No t’atabalaré gaire. I, si és el cas, et pots donar de baixa quan vulguis.

Responsable: Senda Ramon Pedrosa, sent la Finalitat: enviament de les meves publicacions així com correus comercials. La Legitimació: és gràcies al teu consentiment. Destinataris: com a usuari i interessat t’informo que les dades que em facilites estaran ubicades als servidors de MailerLite a la UE sent GDPR-compliant. Podràs exercir els teus Drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a senda@sendaram.com així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control. Per a més informació consulta la meva Política de Privacitat.

Scroll hacia arriba
Et puc ajudar?