Reservar classe de ioga

  1. Selecciona una sessió de ioga del desplegable (en funció de l’hora que vulguis). Prem “Continuar”.
  2. Se t’obrirà un calendari. Selecciona el dia que vols fer la classe, i l’hora suggerida. Si vols seleccionar vàries classes recurrents, activa la casella “Repetir esta reserva”. Prem “Continuar”.
  3. Si NO has marcat “Repetir esta reserva”, passa al punt 4. Si vols fer una reserva recurrent, se t’obrirà un formulari, on només hauràs de marcar la data de fi de la repetició. Prem “Continuar” i veuràs un llistat de les sessions reservades. Prem “Continuar”.
  4. Se’t mostrarà un resum de la reserva, i un petit formulari. Has d’escriure nom, cognom i email (per què he de donar el meu email?). Prem “Continuar”.
  5. Felicitats!! Has reservat la teva sessió de ioga.

L’email és necessari perquè, al fer la reserva, se’t crearà una usuària per entrar al teu Espai Personal, de forma que puguis canviar o cancel·lar les reserves en qualsevol moment, per cedir la teva plaça a una altra companya.

També t’arribarà una notificació cada cop que hi hagi un canvi amb les teves reserves.

Si en algun moment creus que t’arriben masses correus (tot i que ho dubto), m’avises i ho solucionem.

És un apartat on, amb el teu email i contrasenya, pots accedir al llistat de les teves reserves i reprogramar-les o cancel·larles en qualsevol moment, per cedir la teva plaça a una altra companya.

Et puc ajudar?